Om oss

Så hyggelig at du besøker siden vår!

Sokkemania.no er en norsk nettbutikk hvor du kan handle sokker i mange varianter. Vårt mål er å tilby sokker i et bredt utvalg, laget av forskjellig materiale. Vi ønsker at du som kunde tenker på Sokkemania når du trenger nye sokker.

Her kan du kjøpe sokker til dame, herre og barn. Du finner et stort utvalg av sokker som; bomullssokker, bambussokker, ankelsokker, treningssokker, ullsokker, gladsokker, barnesokker og babysokker. Du kan også kjøpe sokkeklips hos oss for å holde sokkene i par før, under og etter vask.

  • Vi sender alle bestillinger direkte til din postkasse*
  • Fast fraktpris kun 49,- på din bestilling
  • Alle som bestiller sokker hos oss får også sokkene levert i en fin gaveeske

 

Du har 14 dagers angrerett på alle kjøp hos oss. Ved retur kan du bruke posen som sokkene ble levert med, den har en lukke funksjon. Les mer under vår side Retur & Bytte.

Det er 100% trygt å handle hos oss og vi tilbyr betaling gjennom velkjente Klarna. Her kan du betale med kort, velge delbetaling eller få faktura. Om det er noe du lurer på eller om det er noe du ikke finner ut av i vår nettbutikk er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg. 

Med vennlig hilsen 

Sokkemania.no teamet

 

*Hvis bestillingen er for stor eller det av andre grunner ikke er plass i din postkasse, så må pakken hentes hos nærmeste postkontor. Her vil du få hentemelding fra Posten.